AĞRI / TAŞLIÇAY - Çöğürlü Ortaokulu

#KöklerdenGeleceğe

Nis

Okulumuz öğrencisi Mert KARAKAYA Bilek Güreşi küçükler Türkiye birinciliği sol kol 5. si olarak bizlere büyük bir sevinç yaşatmıştır. Çöğürlü ailesi olarak ögrencimize ve beden eğitimi öğretmenlerimiz Aşkınege TAŞPINAR,  Yusuf YILDIRIM 'a teşekkür ederiz.

Nis

Ortaokullar arası düzenlenen "Peygamberimi Anlatıyorum" yarışmasında, okulumuz 5-A öğrencilerinden Zeynep Aydemir ilçe  birincisi seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul sporları kapsamında il merkezinde yapılan "Bocce " müsabakasında küçükler kız  takımımız il üçüncüsü olmuştur. Öğretmenlerimiz Aşkınege TAŞPINAR ve Yusuf YILDIRIM' ı Çöğürlü ailesi olarak tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda, ortaokullar arası düzenlenen "Peygamberimi Anlatıyorum" yarışması için seçmeler yapıldı. Kazanan öğrencimizi tebrik ederiz.

Nis

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ kapsamında okuluma gelen misafirimiz Ömer Kaşar tarafından çocuklarımıza söyleşi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Çöğürlü ailesi olarak teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan-ı Şerif'in  önemini çocuklara anlatmak için okulumuzda güzel bir program gerçekleştirildi.

Mrt